Juletidsglädjen försvann

Det var trots allt en rätt bra jul, fast det inte var så. Vet inte själv riktigt hur jag menar, men önskar att allt hade varit annorlunda.
Blev en rätt orginell jul, jag klev upp och städade lite, Pär kom och vi for till gravarna, Fred kom och vi åt middag, sedan kom pappa, Ankie, Angelica, Stina och Jonna och vi öppnade klappar.

Hoppas du själv hade det underbart, skönt att du fick fira med din mamma och pappa, och även med Ragge och dina bortgångna vänner samt pex och fjorton.

Du vet att jag älskar dig nu och förevigt.

ÄLSKAR DIG!
/Tobias Hedmark

God Jul EvaKarin!

Nu är dagen här!
Jag tycker så synd om Sanna Tobias och Mattias, julafton utan sin mamma är inte en riktig jul. Men dom kommer att göra allt för att försöka få den så bra som möjligt!:)
Jag hinner inte skriva så mycket idag, det är ganska stressigt, men jag ville bara säga god jul och att jag älskar dig!

Saknar dig!
/Micaela Enberg

En sista stund

Det är dagen före dopparedagen!
En sista stund vid datorn nu, innan jag och Sanna ska springa omkring och köpa det allra sista. Julmaten och dom julklapparna man har kvar ska inhandlas. Sedan blir det att dra hemåt, städa och julpynta lite, samt baka.



Hoppas du är med oss i jul, även om du inte kan vara i våran närvaro. Skulle vara skönt att bara vakna upp och känna att man har dig där, precis som vanligt! Men jag hoppas samtidigt att du får det trevligt uppe i himlariket med din mamma, din pappa, alla gamla vänner och pex!

ÄLSKAR DIG, OCH GOD JUL ÄLSKADE MAMMA!
/Tobias Hedmark

dagen, före dagen, före dagen, före dopparedagen

Hej mamma!
Julen är här!

Känns som detta kommer bli en jättekonstig jul, jag vet inte ens vilka som ska fira med oss! Vet att det blir, jag, Sanna och Fred i alla fall! Sen får vi se vad som händer med Mathias och Pappa (?)

I torsdags fick jag en bok av klassen, ett kollage typ. Med massa bilder på mig och dom i klassen. Dom hade även skrivit väldigt fina texter och dikter. Tur att man har vännerna som finns för att stötta en, speciellt nu i såna svåra stunder, när julen närmar sig. Och dig önskar jag ett "god jul i förskott" eller så :-)



ÄLSKAR DIG!
/Tobias Hedmark

Godmorgon!












Godmorgon EvaKarin..
Jag drömde lite om dig i natt,
jag försökte få prata med dig och krama om dig.
Minns drömmen väldigt svagt.
Men jag vet att du var där..
Och det var skönt att få se dig igen.
Saknar dig verkligen.
Fortsätt gärna komma och hälsa
på i drömmarna, det är så
kul när man får se dig!
Älskar dig!











/ Micaela Enberg

Mamma.

I want u back, i want u back immediatly.

Nu ska jag mot sängen, hoppas jag drömmer om dig, vill höra din röst igen..

ÄLSKAR DIG!
/Tobias Hedmark

I'm gonna love you endlessly

Hej mamma.
Idag har varit en sån där jättejobbig dag, prov och redovisning nu innan jul. Och mer prov kommer!
Du kan inte förstå hur stor min saknad är till dig, finns inget jag inte skulle göra för att komma och träffa dig! Och det blir bara tyngre och tyngre för varje dag som går. Räknade idag att du varit borta 1 och en halv månad. EN OCH EN HALV MÅNAD UTAN ATT TRÄFFA DIG. Tror ingen förstår hur det känns, förutom mina syskon eller andra som varit med om detta. Men jag lovar, det är det värsta som någonsin hänt i mitt liv, önskar jag bara kunde byta plats! Att du funnits kvar här på jorden, med den glädje som du spred runt omkring dig. Du hade så mycket kärlek i din kropp, och spred den runt omkring dig. Det är nog något som alla uppskattade. Vill gråta, meeeeeeer, meeeeeeeeer men det går bara inte, hur mycket jag än försöker kämpa bara för att göra det.
Men som du hade velat så lever jag klart mitt liv, för dig. Och jag ska leva det som du hade velat!

                                        With every single breath I'm gonna love you

ÄLSKAR DIG!
/Tobias Hedmark

Hej vännen..

Blir så irriterad och det känns som att det är med dig man ska prata när det gäller det här. Vill inte lägga mig i och tjaffsa. Försöker verkligen att inte lägga mig i.
Men Roger, denna Roger.. Han håller ständigt på med detta prat om att du var borta från huset mycket för att förbereda oss på att du skulle lämna oss, att du visste det, liksom kände på dig.
Till Sanna säger han att hon inte ska försöka få det att låta som att det var pga han du var borta mycket, utan det var enbart för att du skulle göra en förberedelse..
Men vi vet ju alla att du var borta pga av att Roger var som han var, hur många gånger sa du inte till han att du ville vara själv, komma ifrån honom och andas lite. Du bad honom att flytta ut ur huset men inget hände.
Jag minns när du satt i köket under fläkten, du sa att du var tvungen att få komma bort en stund, att du älskade Roger men att du inte stod ut med att ha han där med dig hela tiden, vad du än gjorde.
Blir så arg för att han ska få det att låta som att han vet allting om hur och varför. När han inte har en aning för att han vägrade lyssna och ge dig lite space.
Varken Sanna eller pojkarna vill prata eller ha något med han att göra längre, men trots det så förstår han inte att han ska lägga av med det han håller på med.
Jag avskyr han EvaKarin, önskar att du kunde komma hem och prata lite vett i honom.



Drömde om dig härom
natten, det var trevligt.
Kul att se dig.
Besök gärna igen.
Saknar dig..





Älskar dig!
/Micaela Enberg

Hej EvaKarin!





Urs vilken sliten dag det här är, är helt slut och orkar ingenting!
Men jag och Nisse har Kara och Geisha här från igår till imorgon, Sanna
ville vara lite "barn" ledig:) Och det kan man ju inte neka henne till!
Sen är det faktiskt himla trevligt att ha hundarna här på besök:)
Dom fyller ut lägenheten på ett bra sätt!


Jag är fortfarande så arg, kommer nåt nytt varje dag som gör att man blir mer förbannad och vansinnig.
Man ska väl egentligen inte slösa energi eller tid på nån som han, men det är så svårt när man som är mitt i det. Du var ju som en andra mamma för mig och det känns så hemskt när han går vidare en månad efter din bortgång. Känns som att han inte älskade dig lika mycket som vi andra gör.
Och när han försöker vinna din syster av alla männsikor. Känns lite som att allting han har sagt och gjort för att "bevisa" för oss andra hur mycket han älskade dig bara var en fet lögn.
Önskar att han bara kunde lämna Hedmark släktet ifred och aldrig mer komma tillbaka. Jag avskyr honom så sjukt mycket.
Började tycka mer och mer illa om honom bara nån dag efter din bortgång, och sen har det bara blivit mer. Det är nåt nytt varje dag! Jag blir bara så arg!!
Allt han är för mig nu är en lögn.



Och jag saknar dig så mycket, kom hem till oss..
Jag vill bara krama om dig och tala om för dig hur mycket
jag älskar dig och vad du betyder för mig.
Du är så enormt saknad!


Har jag sagt att Fred har tagit systern till Sannas kattunge? Han har döpt den till Eva. Efter dig. Skönt för han med lite sällskap där hemma. Han saknar dig också jätte mycket. Och han är så otroligt snäll. Så gulligt att han kommer förbi hos Sanna så ofta han kan.
Jag Sanna och Jonna följde med han igår på Rusta och valde lite julgardiner, dukar och en julstjärna som han skulle ha i lägenheten. Sanna var där idag och satte upp allting åt han. Så nu har han det säkert julmysigt han med gulleFred:)



Ska snart ge hundarna mat sen ut med dom på en promenad:)
Men jag skriver till dig så snart jag har nåt att skriva igen.

Älskar dig!
/Micaela Enberg

Jag älskar dig.

Och det kan ingen i världen göra något åt.
Vad dom än tycker, känner eller säger om dig så är jag stolt, och älskar dig över allt annat!
Det har jag alltid varit, och kommer alltid vara. Du är den bästaste bästaste som funnits.

det ska du veta.

Älskar dig!
/Tobias Hedmark

Hej EvaKarin!

Ville bara säga att jag saknar dig..

Julen närmar sig med stora steg, Sanna har pyntat det jätte mysigt i huset iaf. Det är väl bara pyntet i granen kvar:) Men det vet du nog, för du har säkert varit där:)


Satt just och tänkte på att du oftade pratade om att hyra en häst och fara ut i skogen och rida, kanske har du en alldeles egen Pegasus nu som du rider och flyger runt med.
Hoppas du har det underbart och att du mår bra, vi här hemma saknar dig så otroligt mycket.






Måste lägga mig så jag får mig upp imorgon bitti.. Ville bara skriva några rader för jag har tänkt mycket på dig idag.


Älskar dig!
/Micaela Enberg


ilska

Du kan inte förstå hur arg jag är just nu...
vill jag inte säga något om det här till dig, men tror säkert du redan sett det från himlen, kanske även känt det i ditt hjärta.
Idioten Roger verkar ha kommit över dig redan, och dessutom så har han blivit "kär" i din syster Maria. Förstår du hur det känns för oss, att han bara kan göra så. Vi har det så svårt just nu, och han kommer till Sanna och frågar om tips på hur han ska få omkull din syster. Jävla idiot säger jag, och det sa jag under hela tiden. Det har till och med gått så långt att Roger är där hela tiden, Stina vill inte ens bo kvar längre på grund av det!
Sanna har sagt åt honom på skarpen och skrikigt på honom, han är inte välkommen i vårt ( ditt ) hus längre.
Fattar inte hur kan kan bete sig så, ska han kränka dig på det sättet? Den finaste människan som någonsin funnits på denna jord. Tänk på att dina barn alltid älskat dig mer än alla i hela världen i alla fall!

Du förstår inte hur ledsen jag är, önskade att du kunde varit här nu.

ÄLSKAR DIG!
/Tobias Hedmark

I miss u more than ever

Tiden går, och den går. *tick tack tick tack*

Men min saknad till dig är obeskrivlig, precis som den kärlek jag en gång känt för dig, och alltid kommer känna.
Vill bara att du ska veta hur otroligt bra du är, och att jag saknar dig mer för varje dag som går.

älskar dig kära mor!
/Tobias Hedmark

1a advent.

Första advent är nu här, och snön med.. tråkigt tycker jag! Men skönt med en jul med snö.


Stämningen kommer och stämningen går.. Idag är det precis en månad sen du somnade in, och en månad och några dagar som jag sist träffade dig och hörde din röst.. Mår så himla dåligt just nu, fast jag mår bättre på samma stund, vet inte på vilket sätt jag ska kontrollera all denna sorg.
Men känns bara som att ingen förstår mig just nu, som om jag är helt ensam....

Julen är snart här, och min födelsedag! Räknade idag att det är knappt 50 dagar kvar.. Skittrist utan dig och all din kärlek. Men vi ska göra det bästa av situationen och fira en så normal och traditionell jul som möjligt, för vi vet att du finns med oss endå.  Och det vet jag att du alltid kommer att göra, för du är sån. Du är den bästa.

Jag älskar dig
/ Tobias Hedmark

God Morgon EvaKarin!

Idag är det 1 advent, julpyntet är framme och det är så mysigt.. Sanna har berättat att hon har pyntat hela huset och att det är så fint. Jag ska dit idag eller imorgon och hälsa på så då får jag ju se hur det ser ut !
Igår fick jag en sån där jobbig känsla igen, när det blir verkligt att du är borta.
Det gör så ont..
Kan du inte bara komma hem igen?
Vi saknar dig så mycket.

Det är jul och det kommer inte att bli samma sak utan dig.. Men jag och Nisse har en liten idé:) Det ska nog bli mysigt och trevligt.
Hoppas du har julmysigt där du är nu och att du mår bra.

God Jul EvaKarin, älskar dig!


/Micaela Enberg


RSS 2.0